برگزاری کارگاه مهارتهای پیش از ازدواج

۰۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۶ کد خبر : ۳۱۷۰ دانشکده ها

به منظور ارتقای مهارت های دانشجویان در امر همسر گزینی، کارگاه  یک روزه مهارت های پیش از ازدواج  در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه دکتر ارجمندفر معاون دانشجویی واحد ضمن تشکر از زحمات دفتر مشاوره و اساتید در امر برگزاری کارگاه های آموزشی، طی سخنانی به اهمیت برگزاری اینگونه کلاس ها در اشاره نمود.

این کارگاه آموزشی با هدف خودآگاهی و آشنایی بیشتر دانشجویان با مهارتهای زندگی و عوامل و احساسات مربوط به آن تحت عنوان مهارتهای قبل از ازدواج با حضور دکتر تجاره از اساتید روانشناسی دانشگاه برگزار شد.

دانشجویان با مسایل مربوط به ازدواج، ملاک‌ها و معیارها، روابط دختر و پسر دختر و پسر، موارد دوران نامزدی و چالش‌های زندگی مشترک آشنا شدند.

دکتر تجاره استاد دانشگاه، در کارگاه مهارتهای پیش از ازدواج، ترس از دست دادن طرف مقابل، سوال نپرسیدن، ارتباط جنسی قبل از ازدواج، در ارتباط نبودن خانواده ها، تسلیم زرق و برق زندگی مادی شدن و نبود دوره کافی برای آشنایی بیشتر را از اشتباهات اساسی دانست که دختران و پسران قبل از ازدواج با آن مواجه هستند.

این استاد دانشگاه در خصوص ضرورت آموزش های پیش از ازدواج در سه مبحث آشنایی، نامزدی و ازدواج گفت: برای انجام هرکاری باید مهارتهای لازم مربوط به آن را کسب کرد و سپس در مورد آن اقدام کرد و با توجه به فرهنگ ایرانی، اسلامی تصمیمات لازم را اتخاذ کرد تا دچار مشکل نشویم.

وی  در ادامه سخنان خود مصاحب و همراهی،عشق و صمیمیت، شرک حمایت کننده، شریک جنسی و والد شدن را از مهمترین دلایل درست ازدواج برشمرد و گفت: کسب آگاهی ها و اطلاعات لازم برای ایجاد یک رابطه سالم از عواملی است که در شناخت طرفین از یکدیگر بسیار کارآمد و در مهارتهای قبل از ازدواج جوانان موثر می باشد.

همچنین دانشجویان در خصوص مهارتهای لازم در شناخت بیشتر از طرف مقابل، دوران نامزدی، ازدواج و دغدغه های آن، عوامل تاثیرگذار در ازدواج موفق، مرزها و حریم ها در دوران نامزدی و نگرانی های جوانان در این دوران سوالاتی را مطرح نمودن و دکتر تجاره به این سوالات پاسخ داد.