قابل توجه دانشجویان گرامی، برگزاری سمینار آشنایی با نانو فناوری

۰۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۱۹ کد خبر : ۳۱۷۴ دانشکده ها

معاونت علمی دفتر بسیج دانشجویی واحد، سمینار آشنایی با نانو فناوری را برگزار می کند.

سمینار آشنایی با نانوفناوری را در روز یکشنبه مورخ 18 /8 /93  ساعت 13:30 الی 15:30 در سالن سمینار طبقه چهارم دانشکده علوم پایه با همکاری پژوهشکده شهید چمران برگزار می نماید.

این همایش در رابطه با کلیات نانوفناوری و ارتباط رشته دانشجویان با نانو، ارائه خواهد شد. مباحث ارائه شده شامل نانو چیست و کاربرد های نانو می باشد.

حضور در این همایش برای کلیه علاقه مندان از کلیه دانشگاه ها آزاد بوده و کاملا رایگان می باشد. در حاشیه این همایش عضوگیری برای هسته علمی نانوفناوری بسیج دانشگاه در قالب تیمهای مطالعاتی و پژوهشی صورت می گیرد.

چشم انداز این دوره ها رساندن دانشجویان به نقطه ای است که بتوانند حول محصول نانویی خود شرکت دانش بنیان تاسیس نمایند.

شایان ذکر است در این همایش دانشجویان می توانند با 40 درصد تخفیف در دوره عمومی نانو فناوری شرکت نمایند.