برگزاری مراسم عزاداری امام حسین (ع) در دانشکده علوم پایه

۱۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۹ کد خبر : ۳۱۷۶ دانشکده ها

همزمان با هفتمین روز از دهه اول محرم الحرام، مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)در دانشکده علوم پایه  واحد با هدف ایجاد فضایی عرفانی و معنوی برگزار گردید .

در این مراسم که با حضور هیات رئیسه و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان برپا شد، عزاداران به سوگواری شهادت مظلومانه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران وفادار آن الگو و اسوه آزادگان جهان پرداختند.

عاشقان حسینی (ع)  در سالن بزرگ دانشکده علوم پایه، با سینه زنی و نوحه سرایی در سوگ شهادت حضرت سیدالشهداء و شهدای دشت کربلا، اشک ماتم ریختند و یاد همیشه زنده آن حماسه آفرینان تاریخ را گرامی داشتند.

در پایان مراسم عزاداری همزمان با اذان ظهر، نماز جماعت ظهر و عصر با شرکت عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به امامت حجت الاسلام والمسلمین یاری خانی برگزار شد .

لازم به ذکر است که این برنامه در سایه الطاف الهی و با همت معاونت فرهنگی و مسئولین دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در پایان از شرکت کنندگان در مراسم پذیرایی بعمل آمد .