سومین نشست علمی گروه شیمی واحد

۰۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۸ کد خبر : ۳۱۸۲ دانشکده ها
سومین نشست علمی گروه شیمی در سالن خوارزمی برگزار گردید.

در این نشست علمی و تخصصی، دکتر شاه ولایتی عضو هیات علمی و مدیر گروه شیمی ضمن خیر مقدم به استادان و دانشجویان حاضر، طی سخنانی پیرامون موضوع این نشست  علمی مطالبی ارایه کرد.

وی ضمن تاکید به اهمیت و جایگاه علم شیمی در دنیای امروز ، به ظرفیتها و تجهیزات آزمایشگاه های مربوط به رشته شیمی و صنایع شیمیایی (در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری اشاره و  دانشجویان را به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی این رشته دانشگاهی تشویق نمود.

در ادامه این مراسم دکتر عبدالجلیل مستشاری (پیشگام در علم نوین شیمی) که بعنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور داشت، سخنرانی خود را با موضوع "شیمی و زندگی" آغاز و در ادامه به تشریح کاربرد علم شیمی در صنایع مختلف  پرداخت .

همچنین دکتر فرخ رویا نیکمرام، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان در سخنانی کوتاه ضمن تشریح اهم فعالیتهای  مربوط به باشگاه پژوهشگران جوان، توضیحاتی در خصوص نحوه عضویت دانشجویان و استادان را به این باشگاه علمی ارائه نمود.

در پایان این مراسم از دانشجویان ممتاز و برتر رشته شیمی کاربردی و صنایع شیمیایی تقدیر و قدردانی گردید و به رسم یادبود لوح تقدیر از طرف دانشکده علوم پایه به آنها اهداء گردید.